PIHKAPUU

Metsuri- ja arboristipalveluKantojyrsintä ja risujätteen poiskuljetus

Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan puunkaadon lisäksi kaikki puunkaatotyöhön liittyvät jälkityöt kuten kantojen hävityksen, sekä oksien ja runkojen poiskuljetuksen.

Kantojyrsintä

Kantojyrsintä tulee tarpeeseen kun pihamaalta tai puistoalueelta on kaadettu puu. Pyörillä liikkuva jyrsintälaitteisto ei jätä merkittäviä jälkiä nurmikkoon sekä mahtuu pieneenkin pihaan ja on hellävaraisin keino kantojen poistoon. Esimerkiksi kaivinkoneella nostetut kannot ovat itsessään ongelmajätettä ja repiminen maasta aiheuttaa laajoja vaurioita nurmikkoon yms. Jyrsimen leveys on vain 90cm joten se mahtuu liikkumaan pienestäkin portista. Jyrsin jyrsii kannon hienoksi hakkeeksi jopa yli 35cm syvyydeltä. Hakkeen voi hyötykäyttää puutarhassa pensaiden juurille tai täyttää jyrsinnästä syntyneen aukon hakkeella.  Sovittaessa viemme hakkeen mennessämme ja istutamme uuden puun tai nurmikon jyrsityn kannon tilalle. Jyrsimellä on mahdollista jyrsiä myös pensaiden ja pensasaitojen juurakoita. Kantojyrsinnän hinnoittelu tapahtuu kantojen koko ja määrä huomioiden.


Oksien ja puiden poiskuljetus

Puunkaadon yhteydessä syntyy usein suuria määriä oksia joiden kuljettaminen kaatopaikalle esimerkiksi henkilöauton peräkärryllä on aikaa vievää ja raskasta. Vaihtoehtoisena ratkaisuna tarjoamme oksien poisvientiin risukouralla varustettua kuorma-autoa. Myös puunrungot saamme vietyä pois samalla kuorma-autolla mikäli niille ei ole käyttöä. Voimme myös kuljettaa puunrungot paikasta A paikkaan B. Esimerkiksi kaupunkiasunnolta kesämökille.


Ota yhteyttä!

Puh: 0503608186

Email: jorinpuu@gmail.com